Bavaria biertap huren

Drankenhandel Godschalx is een officieel agentschap van Bavaria en bij ons kun je heel eenvoudig een biertap huren. Bavaria is een gewild biertje in Brabant en alle gasten bij jou op het feest zullen blij zijn met jouw keus voor dit lekkere Brabantse bier. Je kunt bij ons naast het huren van een Bavaria biertap ook aankloppen voor andere drankbenodigdheden. Een extra koelkast nodig? Of heb je thuis niet voldoende glazen? Geef aan Drankenhandel Godschalx door wat je precies van ons verlangt en wij zullen ervoor zorgen dat het helemaal goed komt.

Bavaria biertap huren: ideaal voor particulieren en professionals

De Bavaria biertap die je bij ons kunt huren is ideaal voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het zelf tappen van bier vinden gasten vaak erg leuk. Met de Bavaria biertap van Drankenhandel Godschalx kan iedere feestganger het perfecte biertje tappen. Ook is het bier altijd op de juiste temperatuur. Wij helpen je daarnaast graag met andere dranken als wijn, fris en sterke drank. Al de drank voor jouw evenement regel je in een mum van tijd bij Drankenhandel Godschalx.

Een onvergetelijk feest

Organiseer je een feestje en heb je nog geen tap? Huur dan een Bavaria biertap bij ons en je feestje zal zonder twijfel onvergetelijk worden! Voor meer informatie en antwoord op al jouw vragen over drankzaken is Drankenhandel Godschalx bereikbaar via 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling