Bier bestellen Valkenswaard

Als je bier wil bestellen voor een verjaardag, barbecue of ander feest in de omgeving van Valkenswaard moet je bij Drankenhandel Godschalx zijn. Wij hebben al jarenlang een samenwerkingsverband met de Brabantse brouwerij Bavaria. Als officieel partner van dit vooraanstaande A-merk voorzien wij ieder evenement van lekker bier dat bij iedereen goed in de smaak valt. Behalve het bestellen van bier nabij Valksenswaard kun je bij Drankenhandel Godschalx ook terecht voor het huren van glazen, een extra koelkast of een professionele biertap.

Bier bestellen in Valkenswaard en omgeving doe je bij Drankenhandel Godschalx

Wij zorgen er al 85 jaar lang voor dat de koelkasten van clubhuizen, kantines en cafés altijd gevuld zijn. Bij Drankenhandel Godschalx kun je bier bestellen voor een feestje in Valkenswaard, maar wij kunnen je ook helpen aan wijn, fris en sterke drank. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om zowel professionele horeca als particulieren die iets te vieren hebben goed van dienst te zijn. Als betrouwbare partner voor alle drankzaken hebben wij al menig klant in de buurt van Valkenswaard geholpen met het bestellen van bier.

Verzekerd van kwaliteitsbier

Drankenhandel Godschalx is een officieel agent van Bavaria en daardoor ben je bij ons verzekerd van kwaliteitsbier. Woon je rondom Valksenswaard en wil je vandaag nog bier kopen? Of heb je nog vragen voor ons? Neem contact op via 040-2061715 en wij zullen je direct van dienst zijn.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling