Bier kopen Geldrop

Bier kopen in de omgeving van Geldrop? Dat doe je natuurlijk bij een betrouwbare drankgroothandel als Drankenhandel Godschalx. Al meer dan 85 jaar leveren wij bier, wijn, sterke dranken en fris aan zowel horeca als particulieren. Kantines, clubhuizen, cafés of een lokale feestvierder kunnen bij ons terecht voor drank van de beste kwaliteit, geleverd met een toegewijde logistiek. Kwaliteit geleverd met service, dat is waar Drankenhandel Godschalx voor staat.

Bier kopen bij groothandel nabij Geldrop: keuze uit 54 producten

Drankenhandel Godschalx is een betrouwbare partner voor al jouw drankzaken: bier kopen in de omgeving van Geldrop doe je bij ons. Ben je eigenaar van een café en wil je liever niet met een lege koelkast het weekend ingaan? Of heb je binnenkort iets te vieren en wil je jouw gasten graag wat fris aanbieden? Neem dan zeker eens contact met ons op, dan kunnen we bekijken hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Heb je ook nog geen tap in huis en is je eigen koelkast net iets te klein om jouw voorraad koel in te bewaren? Maak dan gebruik van onze koelkast- en tapverhuur. Alles voor een geslaagd feestje vind je bij ons.

Bavaria onze partner

Bavaria is het Brabantse biermerk bij uitstek. Met trots mogen wij samenwerken met deze brouwerij en kunnen wij garanderen dat wij bier van een dit top A-merk kunnen leveren. Wil je een bestelling doorgeven? Dat kan ofwel online, ofwel via het nummer 040-2061715. Bier kopen bij een groothandel nabij Geldrop, dat doe je bij Drankenhandel Godschalx.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling