Bier kopen Valkenswaard

Het lekkerste bier kopen voor een evenement in de omgeving van Valkenswaard doe je bij Drankenhandel Godschalx. Door onze jarenlange ervaring in deze business zijn wij een betrouwbare partner voor alle drankzaken. Wij voorzien zowel particulieren die iets te vieren hebben als professionele horeca van bier, wijn, fris en sterke drank. Onze enthousiaste medewerkers weten precies hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn. Geef je een feestje in de buurt van Valkenswaard en weet je niet precies welk bier je moet kopen? Vraag het ons gerust!

Bier kopen nabij Valkenswaard bij Drankenhandel Godschalx

Drankenhandel Godschalx is een officiële partner van Bavaria. Door het samenwerkingsverband met dit toonaangevende A-merk ben je bij ons aan het goede adres voor het kopen van bier nabij Valkenswaard. Naast bier en andere dranken kunnen wij ook andere drankbenodigdheden regelen. Voor het huren van een professionele biertap, mooie glazen of een extra koelkast kun je gerust bij ons aankloppen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en ruim op tijd bij jou voor de deur bezorgd wordt. Vervolgens wordt alles geïnstalleerd door onze professionele vakmensen, zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Wanneer je van plan bent om een evenement te organiseren in Valkenswaard en omgeving en heb je geen tijd om in de supermarkt bier te kopen, dan schakel je Drankenhandel Godschalx in! Neem contact met ons op via 040-2061715 en informeer naar de mogelijkheden.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling