Bierleveranciers horeca

Drankenhandel Godschalx hoort bij de beste bierleveranciers voor de horeca van Nederland. Al meer dan 85 jaar voorzien wij cafés, kantines en clubhuizen met groot succes van bier en andere dranken. Omdat wij een officieel agent zijn van Bavaria ben je bij Drankenhandel Godschalx verzekerd van het lekkerste biertje van Brabant. Ben jij op zoek naar een betrouwbare bierleverancier voor de horeca met jarenlange ervaring? Of zoek je een verhuurservice die jou onder andere biertaps en koelkasten kan bieden? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op.

Bierleveranciers horeca: voor feesten van groot tot klein

Drankenhandel Godschalx is een bierleverancier die gespecialiseerd is in drankbezorging voor zowel horecaondernemingen als particulieren. Naast bier vind je bij ons ook wijn, fris en sterke dranken van hoge kwaliteit. Alle dranken bezorgen wij met de grootste toewijding, zodat de juiste hoeveelheid bier, op een goede temperatuur, op tijd wordt geleverd. Daarnaast verhuren wij ook gekoelde biertappen en koelkasten, die te allen tijde op locatie geïnstalleerd worden. Voor feesten van groot tot klein moet je dus bij de bierleveranciers voor de horeca van Drankenhandel Godschalx zijn! Wil je graag meer informatie over ons assortiment, die diensten die wij kunnen bieden of over de groothandel? Je bent van harte welkom in onze groothandel of je kunt eenvoudig contact met ons opnemen.

Vakkundige drankkennis

Door onze vakkundige drankkennis kunnen wij met recht zeggen dat Drankenhandel Godschalx bij de beste bierleveranciers voor de Nederlandse horeca hoort. Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd wat wij als bierleverancier voor jou kunnen betekenen? Via het telefoonnummer 040-2061715 staan onze enthousiaste werknemers je graag te woord. Daarnaast zien we je ook graag verschijnen in onze groothandel in Leende. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en met onze jarenlange ervaring kunnen we jou de beste service bieden.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling