Frisdrank leverancier

Drankenhandel Godschalx is dé frisdrank leverancier voor particulieren en horecaondernemers in regio De Kempen. Wij hebben een volledig kwaliteitsassortiment aan bier, fris, wijn en sterke drank beschikbaar voor feestjes, evenementen en voor cafés. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, dan zorgen wij er als drankleverancier voor dat je de bestelling op een locatie naar keuze wordt afgegeven.

Frisdrank leverancier in regio De Kempen

Ben je als café-eigenaar op zoek naar een betrouwbare frisdrank leverancier in regio De Kempen? Dan ben je bij Drankenhandel Godschalx aan het juiste adres. Zowel horeca-eigenaren als particulieren kunnen bij ons terecht voor het bestellen van allerlei soorten drank. Uit ervaring weten we dat onze klanten vaak ook extra koelkasten nodig hebben om de drank koel te kunnen houden. Daarom kun je bij ons ook koelkasten, koelwagens en zelfs biertaps huren.

Betrouwbare drankleverancier

Woon je zelf in de omgeving van Leende, dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling frisdrank zelf bij ons op te halen op het adres Oostrikkerdijk 15C in Leende. Naast frisdrank, zijn wij ook leverancier van wijn, sterke drank en Bavaria bier. Wij hebben een samenwerking met deze Brabantse bierbrouwer waardoor je bij je bestelling van bier kunt genieten van dit heerlijke A-merk. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden als drankleverancier? Bel ons dan op het nummer 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling