Gekoelde biertap huren

Een gekoelde biertap huren voor een barbecue, verjaardag of ander knalfeest is heel makkelijk bij Drankenhandel Godschalx. Een biertje hoort natuurlijk koud gedronken te worden. Wij beschikken over het juiste materiaal om het bier altijd op de juiste temperatuur te serveren. Drankenhandel Godschalx heeft ook een breed assortiment aan dranken als wijn, fris en sterke dranken. Alles voor jouw feestje kun je bij ons dus in één keer in huis halen. Met het huren van een gekoelde biertap wordt jouw feest een gegarandeerd succes!

Gekoelde biertap huren: bezorging en installatie door Drankenhandel Godschalx

De gekoelde biertap die je bij ons kunt huren is van een goede kwaliteit. Jij en je gasten zullen de hele avond plezier hebben met het tappen van biertjes. Dat geeft een leuke twist aan ieder feestje. Wil je niet alleen een gekoelde biertap huren, maar ook een extra koelkast en glazen? Dat is bij Drankenhandel Godschalx zeker mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers bezorgen al het benodigde materiaal ruim op tijd en installeren het allemaal, zodat je zeker weet dat alles naar behoren werkt.

Partner van Bavaria

Naast het huren van een gekoelde biertap, kun je bij ons ook bier van Bavaria bestellen. Drankenhandel Godschalx is een officiële partner van deze Brabantse brouwer. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op via 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling