Koelaanhangwagen huren Eindhoven

Een koelhangwagen huren voor jouw feestje in de buurt van Eindhoven kan het beste bij Drankenhandel Godschalx. Omdat wij al meer dan 85 jaar in deze sector actief zijn, hebben wij alle kennis in huis om jou perfect van dienst te zijn. Drankenhandel Godschalx heeft al vele tevreden klanten voorzien van het juiste materiaal voor een feestje. Naast het huren van een koelaanhangwagen nabij Eindhoven kun je bij ons ook terecht voor gekoelde biertappen, koelkasten en glazen.

Koelaanhangwagen huren Eindhoven: kwaliteit van Drankenhandel Godschalx

De koelaanhangwagens van Drankenhandel Godschalx zijn erg praktisch en kunnen aan bijna iedere auto worden gekoppeld. Als je bij ons een koelaanhangwagen huurt, ben je verzekerd van kwaliteit. De gasten zullen op jouw feestje genieten van een heerlijk koud drankje en daarvoor ontvang jij de complimenten. Wil je de feestgangers extra verwennen? Wij zijn een officiële agent van Bavaria. Drankenhandel Godschalx kan ieder evenement dus voorzien van Brabants bier van een A-merk.

Het huren is zo geregeld

Het huren van een koelaanhangwagen in Eindhoven heb je bij ons binnen de kortste keren geregeld. De dorstige gasten zullen heel blij zijn met jouw keus voor Drankenhandel Godschalx. Als je meer informatie wilt hebben over de huur van een koelaanhangwagen of over ons drankassortiment kun je onze vakkundige medewerkers bellen: 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling