Koelkast huren feest

Wanneer je een koelkast wil huren voor een aankomend feest, dan kom je natuurlijk naar Drankenhandel Godschalx. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als professionele horecagelegenheden en zijn je graag van dienst om van het aankomende feest een groot succes te maken.

Koelkast huren om drank koel te houden voor een feest

Heb je binnenkort een leuk feestje op de planning staan maar mis je de benodigde koelkasten om alle drank koel te houden? Dan kun je vandaag nog contact met ons opnemen om een koelkast te huren voor het aankomende feest. Naast koelkasten en koelwagens kun je bij ons ook terecht voor het huren van een handige biertap. Deze biertap zal gegarandeerd in de smaak vallen bij je gasten! Er gaat immers niets boven een goed getapt koud biertje uit je eigen tap. Als je een biertap bij Drankenhandel Godschalx bestelt, dan komen wij hem op locatie voor je installeren. Dat is pas service!

Neem snel contact met ons op

Bij Drankenhandel Godschalx is er van alles mogelijk en denken wij graag met je mee om het aankomende feest tot een knalfeest te maken. Wil je graag een koelkast huren voor het feest? Dat kan, bestel dan ook meteen je drank bij ons. Zo weet je zeker dat je voldoende wijn, bier, fris en sterke drank in huis hebt. Om een koelkast of biertap te huren voor een aankomend feest, kun je ons bereiken op het telefoonnummer 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling