Koelwagen huren Eindhoven

Bij Drankenhandel Godschalx kun je een koelwagen huren voor feestjes in de omgeving van Eindhoven. Wij hebben meer dan 85 jaar ervaring met het leveren van drank aan zowel particulieren als horecaondernemingen. Ook kun je bij ons heel eenvoudig koelwagens, koelkasten en glazen huren. Met het huren van een koelwagen van Drankenhandel Godschalx zorg je ervoor dat alle drank voor jouw feestje in de buurt van Eindhoven op de perfecte temperatuur vervoerd wordt.

Koelwagen huren in Eindhoven bij Drankenhandel Godschalx

Op een feestje wil je natuurlijk dat jouw gasten niets tekort komen. Bij ons huur je heel eenvoudig een handige koelwagen waardoor de gasten in ieder geval kunnen genieten van een lekker koud glas bier, wijn of fris. Naast koelwagens kan Drankenhandel Godschalx ook een speciale biertap en extra koelkasten regelen voor particulieren en horeca in Eindhoven. Ben je nog op zoek naar een het ideale biertje voor jouw evenement? Wij hebben een Bavaria agentschap. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een overheerlijk biertje van een Brabantse brouwer.

De hele avond koele drank

Bij Drankenhandel Godschalx huur je een koelwagen in en nabij Eindhoven zodat dorstige feestgangers de hele avond voorzien zijn van een koel drankje. Heb je nog vragen over de huur van een koelwagen of wil je meer weten over ons drankenassortiment? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling