Koelwagen huren evenement

Bij Drankenhandel Godschalx kun je snel en voordelig een koelwagen huren voor een aankomend evenement. Wij voorzien zowel particulieren als professionele horecaondernemers van drank en allerlei handige benodigdheden voor een evenement. Met onze koelwagens houd je namelijk alle drank lekker koel zodat mensen op het evenement kunnen genieten van een heerlijk koud wijntje of biertje.

Koelwagen huren voor een groot evenement

Drankenhandel Godschalx heeft een handige koelwagen beschikbaar die je kunt huren voor een aankomend evenement. Om alle gasten van een lekker koud drankje te kunnen voorzien, is het nodig om een gedeelte van de drank koel te houden in een speciale koelwagen. Bij Drankenhandel Godschalx kun je deze koelwagen huren en heb je daarnaast ook keuze uit een uitgebreid kwaliteitsassortiment drank voor het evenement. Naast koelwagens kun je bij ons ook extra koelkasten en een speciale biertap huren om het evenement tot een groot succes te maken.

Huur een koelwagen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je een koelwagen kunt huren voor een aankomend evenement? Kies dan voor Drankenhandel Godschalx! Wij hebben al meer dan 85 jaar ervaring in dit vakgebied. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 040-2061715 om de koelwagen te huren. Wij helpen u graag.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling