Tap huren

Als je een tap wilt huren voor een aankomend feest, dan doe je dat natuurlijk bij Drankenhandel Godschalx. Wij hebben verschillende Bavaria taps te huur waarmee je het feest gegarandeerd tot een succes maakt. Wie houdt er immers niet van vers getapt koud biertje? Dat is toch net wat lekkerder dan bier uit een flesje. Wil je graag een tap huren? Laat het ons weten en neem contact op.

Tap huren voor het organiseren van een knalfeest

Ons bedrijf heeft een samenwerking met de Brabantse bierbrouwer Bavaria. Wanneer je bij ons een tap wil huren, ben je daarom verzekerd van lekker bier van een bekend A-merk. Uit ervaring weten we dat een biertap een ware eye catcher is bij een geslaagd feest. De tap springt direct in het oog en je vrienden kunnen lekker zelf een biertje tappen. Er gaat immers niets boven de smaak van een goed getapt biertje. Als je de biertap bij ons bestelt, dan komen wij hem zelfs op de locatie van het feest installeren.

Huur een biertap

Ben je van plan om binnenkort een feestje te organiseren en ben je druk bezig met alle voorbereidingen? Wacht dan niet langer om je tap te huren en huur hem nu bij Drankenhandel Godschalx. Bij onze drankenhandel kun je ook meteen alle drank voor het feest bestellen en laten bezorgen op locatie. Alles in één. Bel ons op het nummer 040-2061715 om de tap te huren.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling