Tapverhuur Eindhoven

Voor tapverhuur in de regio Eindhoven schakel je de hulp in van Drankenhandel Godschalx. Wij zijn een ervaren en betrouwbare partij als het aankomt op drankvoorziening. Wij leveren frisdrank, bier, wijn en sterke dranken aan zowel professionele horeca als particulieren die wat te vieren hebben. Wij zijn gevestigd in Leende, vlakbij Weert, Eindhoven en Valkenswaard. Hierdoor kunnen wij ook in Eindhoven een snelle levering realiseren. Wij leveren onze producten niet alleen, maar sluiten alles ook voor je aan. Zo kun jij je weer bezighouden met de organisatie van het feest. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing te kunnen bieden!

Tapverhuur Eindhoven: jouw wensen staan centraal

Je weet zeker dat jouw wensen centraal staan, als je Drankenhandel Godschalx inschakelt voor tapverhuur in de regio Eindhoven. Wij verhuren niet alleen biertaps, maar ook koelwagens en koelkasten. Ook voor het huren van glazen ben je bij ons aan het juiste adres. Als officieel agent van Bavaria verzekeren wij je van kwalitatief bier. Met onze producten kun je jouw gasten altijd een gekoeld drankje serveren.

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je nog vragen over de mogelijkheden bij Drankenhandel Godschalx op het gebied van tapverhuur in de regio Eindhoven? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 040-2061715.

N

Volledig kwaliteitsassortiment

N

Toegewijde logistiek

N

Voor particulieren en horeca

Contact

Heb je naast de drank ook een biertap nodig? Of heb je een tekort aan koelkasten voor al die dorstige feestgangers?

Huur het bij Drankenhandel Godschalx. Er gaat namelijk niets boven een koude oude klare of een goed getapt biertje.

Plaats een bestelling